• Boka din vistelse på ön

  Gör en preliminärbokning och få en offert

 • Hur du bokar

  Välkommen att hyra ön Ekskäret under en eller flera dagar. Vi rekommenderar att vistelsen på ön är längre än ett dygn för att dra fördel av dess speciella förutsättningar och natur.

  När ni hyr ön Ekskäret så inkluderar avgiften användandet av hela ön och alla dess faciliteter som t.ex. mötesrum, elbastu, vedbastu, tältkåta, kanoter m.m. Alla gäster bor i eget rum (upp till 22 personer). Städning ingår i priset och ni kommer under vistelsen att ha tillgång till vår servicepersonal som finns på ön eller på en närliggande ö.

   

  För att hyra ön gör ni en preliminärbokning som vi svarar på med en offert. I kalendern nedan kan ni se vilka dagar som är lediga, dvs. bokningsbara.

 • Våra två vistelsealternativ

  Vi har olika alternativ beroende på hur mycket service ni önskar.

  Helpension

  Vår kock lagar din mat och finns på ön under hela vistelsen. Tillsammans med vår servicepersonal bestämmer ni vilken mat och dryck som ska serveras .


  Kostnad per dygn:
  Ö-hyra 18500 kr + 1600 kr/person.

  Matkasse

  Ni lagar själva er mat i anläggningens kök. Tillsammans med vår servicepersonal väljer ni ett matkasse-alternativ som finns på plats när ni anländer.

   

  Kostnad per dygn:

  Ö-hyra 9250 kr + 800 kr/person.

   

  Alternativ Matkasse förutsätter att man varit på ön tidigare och kräver att man är/debiteras för minst 15 personer.

 • Paketen avser frukost, lunch, middag och mellanmål.

 • När vill ni och er grupp vara på ön?

  I uthyrningskalendern nedan kan ni se vilka dagar ön Ekskäret är ledig och möjlig att boka.

   

  OBS, angående bokningar avseende 2020:
  Ön Ekskäret går nu in i en ny utvecklingsfas och vi har bestämt att stänga ön för uthyrning från och med 1 januari 2020, för att istället öppna upp i en ny form under våren. Skälet till detta är att samhället har utvecklats mycket sedan vi startade 2011 och vi tror att ön idag än mer behövs som en trygg plats att utforska och testa nya tankar och idéer som bidrar till ökad grad av klokskap och meningsskapande. Vi vill därför finnas till för de individer och aktörer som behöver just detta. Arbetet med hur det nya ska fungera och organiseras pågår och vi kommer under vintern att berätta mer om det arbetet och förutsättningarna för att använda ön framåt.

  /Stiftelsen Ekskäret

 • Preliminärboka er tid på ön

  Ni gör er preliminärbokning i formuläret nedan. Vi kommer sedan skicka er en offert inom kort som ni behöver bekräfta inom en vecka för att inte förlora er plats.

 • Frågor?

  Hör gärna av er till vår servicepersonal Lise-Lotte eller Mona om ni har frågor eller undrar något. Ni når dem via reception@ekskaret.se eller ring på +46 (0)8-400 127 15.