• Boka ön för dig, din grupp eller dina kunder

  För medlemmar på Ekskäret Klustret

 • Nyttja gärna vår ö Ekskäret

  Ön Ekskäret är en speciell plats som gör det lättare att skapa ett tryggt sammanhang för nyfiket utforskande och djupa dialoger.

  Vad ingår?

  När ni bokar ön Ekskäret så inkluderar avgiften användandet av hela ön och alla dess faciliteter som t.ex. mötesrum, elbastu, vedbastu, tältkåta, kanoter m.m. Det finns 22 rum där man kan bo själv eller tillsammans med en annan person. Städning, lakan och handduk ingår i priset. Ni kommer under vistelsen att ha tillgång till vår servicepersonal som finns på ön eller på en närliggande ö.

  Att boka

  För att hyra ön väljer ni gör ni en preliminärbokning som vi svarar på med en offert. I kalendern nedan kan ni se vilka dagar som är lediga, dvs. bokningsbara. Vi rekommenderar att vistelsen på ön är längre än ett dygn för att dra fördel av dess speciella förutsättningar och natur.

 • Våra tre prispaket

  Vi har tre olika kostnadsalternativ beroende på hur mycket service ni önskar. Om Ekskäret är ledigt så har vi också ett specialerbjudande för medlemmar.

  Matkasse

  Ni lagar själva er mat i anläggningens kök. Tillsammans med Lise-Lotte och Mona väljer ni ett matkasse-alternativ som finns på plats när ni anländer.

   

  Kostnad per dygn:

  Ö-hyra 9250 kr + 800 kr/person.

  Catering

  Vi beställer mat från lokala aktörer. Tillsammans med Lise-Lotte och Mona bestämmer ni vilken mat och dryck som ska serveras under vistelsen.

   

  Kostnad per dygn:

  Ö-hyra 9250 kr+ 1000 kr/person.

  Helpension

  Vår kock lagar din mat. Tillsammans med Lise-Lotte och Mona bestämmer ni vilken mat och dryck som ska serveras under vistelsen.


  Kostnad per dygn:
  Ö-hyra 18500 kr + 1600 kr/person.

 • Alla tre paketen avser frukost, lunch, middag och mellanmål. OBS: Alternativ Catering och Matkasse debiteras för minst 15 personer.

  Specialerbjudande/sista-minuten-pris för medlemmar

  För Klustermedlemmar som tidigare varit på ön finns möjligheten att boka ön de närmast kommande 14 dagarna till "sista-minuten-pris". Ni betalar då endast 800kr per person och dygn. Det är ett specialpris för att vi önskar att så många av er ska kunna besöka ön och att den inte ska stå outnyttjad.

   

  Villkoren är att ni sköter er själva på ön, använder matkasse och är minst 10 personer för att få vara själva på ön. Är ni färre än 10 finns ändå möjligheten att vara på ön men då kan det vara andra gäster där som ni behöver dela utrymmen med.

  Intresserad? Kolla i uthyrningskalendern nedan om det är ledigt och kontakta Lise-Lotte eller Mona med en förfrågan på reception@ekskaret.se eller ring 0
  8-400 127 15.

 • När vill ni och er grupp vara på ön?

  I uthyrningskalendern kan ni se vilka dagar ön Ekskäret är ledig och möjlig att boka.

 • Preliminärboka er tid på ön

  Ni gör er preliminärbokning i formuläret nedan. Vi kommer sedan skicka er en offert inom kort som ni behöver bekräfta inom en vecka för att inte förlora er plats.

 • Frågor?

  Hör gärna av er till vår servicepersonal Lise-Lotte eller Mona om ni har frågor eller undrar något. Ni når dem via reception@ekskaret.se eller ring på +46 (0)8-400 127 15.