• En annorlunda mötesplats

  Vi skräddarsyr din upplevelse

 • Hyr din egen ö

  För dig som vill hyra ön Ekskäret erbjuder vi en annorlunda mötesplats i en kreativ mötesmiljö. Tillsammans skapar vi en upplevelse efter dina behov och öns unika förutsättningar. Vår personal finns närvarande när ni behöver, i övrigt lever ni ert eget liv på ön.

  En kreativ mötesmiljö

  Att hyra hela ön Ekskäret innebär att vi tillsammans skräddarsyr just ditt besök. Med vår hjälp får du på bästa sätt möjlighet att nyttja anläggningen och öns mötesplatser, naturliga och anlagda, ute och inne, för ditt speciella möte.

   

  Vi erbjuder dig en helt unik och kreativ mötesmiljö med förutsättningar för äkta samvaro, inslag av reflektion och en naturupplevelse utöver det vanliga.

  Platser för annorlunda möten

  Förutom mötesrummen i anläggningen finns flera platser för annorlunda möten och aktiviteter, exempelvis vid lägerelden, tältkåtan, bastun eller utkikstornet.

   

  Anläggningen är lagom stor för grupper på 20-35 personer, men du kan naturligtvis välja att hyra hela ön för en mindre grupp.

 • Låt oss addera mervärde till ditt möte

  Behöver du lite extra support vid ditt möte kan vi även erbjuda duktiga faciliterare och processledare som hjälper dig att genomföra ditt mötesprogram med olika utvecklande aktiviteter. Vi arbetar med utgångspunkt i en forskningsbaserad metodik som syftar till att öka medvetandeutveckling hos individen, och där olika aktiviteter, äkta samvaro, dialog och tid för reflektion står i centrum.

 • Tillsammans skapar vi en unik upplevelse

  Vi hjälper dig gärna att planera och genomföra ditt möte på ön Ekskäret. Genom olika aktiviteter, både inomhus och ute, och med inslag av äkta samvaro och tid för reflektion lovar vi att vi tillsammans skapar en god och kreativ mötesmiljö. Här får du ett möte som garanterat kommer att bli ett minne för livet.

 • Kontakta oss gärna!

  De flesta mötesplatser på ön ingår i priset när du hyr ön, men vissa kan kräva tillägg i form av specialarrangemang, till exempel den unika tältkåtan. Kontakta oss gärna på reception@ekskaret.se för en diskussion kring just dina speciella önskemål!