• Norra Ekskäret

  En plats för individens och samhällets utveckling

 • Välkommen till ön Norra Ekskäret

  DRAFT - VI BYGGER OM VÅR HEMSIDA OM ÖN

   

  Med sin rena enkelhet och exklusivitet erbjuder ön Ekskäret en unik naturnära miljö som är speciellt anpassad för nyfiket utforskande möten, dialog och reflektion.

  En egen plats i skärgården

  Ön Norra Ekskäret är en modern, bekväm och välutrustad plats men har ändå karaktären av en naturanläggning vilket bidrar till dess speciella avslappnande atmosfär. Den är tillräckligt stor för att du ska hitta en alldeles egen plats för reflektion och samtidigt lagom liten för nära gemenskap och goda samtal.

   

  En av öns principer är "leave a better trace. På följande sidor finns information om vad som är bra att veta inför och under ditt besök på ön.

  Stiftelsen Ekskäret

  Ön Norra Ekskäret ägs av stiftelsen Ekskäret och aktiviteter på ön sker framförallt i regi av stiftelsen eller av dess community. Under hela sommaren fylls ön med ungdomar från organisationen Protus.

   

  Stiftelsen Ekskäret vill bidra till en mer medveten och hållbar värld där människor skapar välmående åt sig själva, varandra och samhället. Läs mer om stiftelsen och vad vi gör på www.ekskaret.se.